Gratis Proeflessen Ouder-Kind Peuterballet Delden

13

Wist jij dat je bij Home of Talents al kan dansen van jongs af aan? In Goor is dit al mogelijk en nu biedt Home of Talents ook in Delden Peuterballet aan, gegeven door de professionele dansdocent Jennifer Willems. Als opwarmer twee gratis proeflessen Peuterballet voor (groot)ouder en kind samen.

De lessen, voor jongens én voor meisjes, worden spelenderwijs aangeboden. Er wordt gedanst op passende (kleuter)muziek. Plezier hebben en stimuleren van dansen staat voorop, maar ook zijn de lessen een goede voorbereiding op alle later aan te leren danstechnieken. Er wordt veel aandacht besteed aan fysieke ontwikkeling, samen dansen met leeftijdgenootjes, gebruik maken van de ruimte, ritmiek en muzikaliteit. Iedere les is een absoluut feestje voor de kinderen en er zijn met regelmaat leuke optredens en uitvoeringen.

Op donderdag 18 én 25 april 2024 kunnen peuters (2,5 tot 4 jaar) samen met een (groot)ouder/verzorger van 15:15-15:45 uur in de Spiegelzaal van Sportpark de Mors ervaren wat de les met hen doet. Hoe leuk om dit met je (klein-/oppas) kind te doen! Je hoeft je peuter alleen maar even aan te melden via de website van Home of Talents.

Informatie

Ben jij enthousiast? Meld je peuter dan aan via de website (zoek op Peuterballet) of vraag een gratis proefles aan (te vinden op de Homepagina)!

Voor meer informatie ga naar de website: www.homeoftalents.nl

De twee gratis proeflessen voor Peuterballet (2,5 – 4 jaar) zijn op donderdag 18 en 25 april 2024, tijd: 15:15 – 15:45 uur.