Gratis proeflessen bij Home of Talents

74

Na een seizoen waarin ook bij home of Talents de meeste lessen in dans en muziek online hebben plaatsgevonden en een aantal cursussen zelfs helemaal moesten worden uitgesteld is er goed nieuws: de lessen gaan weer door op locatie! Home of Talents nodigt alle inwoners van Hof van Twente uit op zoek te gaan naar hun eigen talent. Twijfel je nog over een cursus of wil je eerst graag kennismaken met jouw docent? Vraag dan een gratis proefles aan! 

Home of Talents is sinds de zomer van 2020 de samenwerking van Muziekschool Hof van Twente en Creatief Centrum De Reggehof. Sindsdien is er één knop voor hoogwaardige kunsteducatie in Hof de gemeente Hof van Twente. Het cursusaanbod is uitgebreid en veelzijdig, verdeeld over alle leeftijdsgroepen. Home of Talents vind je op verschillende locaties in Delden, Markelo, Diepenheim, Hengevelde, Bentelo en Goor. Vanuit het idee dat iedereen een talent bezit stelt Home of Talents de vraag: “Wat is jouw talent?”.

Lessen in alle soorten en maten

Het cursusaanbod van Home of Talents is onderverdeeld in vijf ‘talenten’: Muziek, Dans, Beeldend, Multimedia en Theater & taal. Houd je van popmuziek of juist van klassieke muziek, zoek je een gave rock-band of kies je juist voor streetdance of klassiek ballet? Wil je alles weten over musical en ook zelf graag op het podium staan? Of kies je voor de cursus Producing, de Kunstwerkplaats, een workshop tekenen en schilderen, de Schrijverswerkplaats of Muziekgeschiedenis? Het lesaanbod bij Home of Talents is kleurrijk en veelzijdig, het complete aanbod vind je op de website homeoftalents.nl.

 Gratis proefles

Een gratis proefles vraag je aan door het formulier op de homepage in te vullen, je kunt hiervoor ook de ‘knop’ die je onder elke pagina vindt. De docent van de cursus neemt dan contact met je op om een afspraak te maken voor een proefles. Die eerste les is altijd gratis. Wat is jouw talent?