Graffiti in Goor

35

Wat is er nou gaver dan je eigen graffiti kunstwerk te maken! En dat alles in een echt atelier en onder het toeziend oog van bekend kunstenaar: Patrick van den Burg. Op maandag 3 oktober 2022 start Home of Talents met een gloednieuwe workshop Graffiti voor iedereen van 7 jaar en ouder.

Graffiti is een verzamelnaam voor afbeeldingen of teksten die op straat of op een andere, min of meer openbare plek, met verf zijn aangebracht.
Hoewel je waarschijnlijk anders zult vermoeden, kwam graffiti al voor bij verschillende volkeren in de oudheid. Van de Romeinen tot de Vikingen, het plaatsen van graffiti was toen al populair!

De cursus wordt gegeven in het atelier van Patrick van den Burg en 5 lessen waarin je werkt aan jouw eigen graffiti kunstwerk. Je leert verschillende technieken en maakt gebruik van verschillende materialen.

Informatie

Ben jij enthousiast? Meld je dan gelijk aan voor de eerste les op maandag 3 oktober 2022, tijd: 15:30-17:00. Ga om aan te melden of voor meer informatie naar de website: www.homeoftalents.nl.