Goud voor Gildeslager Kastelein

88

2 x Goud voor Gildeslager Kastelein in Diepenheim op de Verkiezing Twente Wild Paté-Peper-Wijn-Burger 2017

Afgelopen donderdag 2 november werd er voor de vijfde keer in successie tussen ambachtelijke slagers, poeliers, wijnhandelaren en chefkoks in vijf wedstrijd categorieën gestreden om de titel ‘Twente Wild Paté-Peper-Wijn-Burger 2017’. Deze Verkiezing maakt deel uit van de Twente Wild Tour die door JR Wijn en Spijs uit Delden georganiseerd wordt. Een deskundig proefpanel van gelouterde chefkoks, maître-sommeliers en fijnproevers sloten zich deze dag tussen twaalf en zes uur op in Kooktheater & Restaurant het Seminar in Zenderen

In de vijf wedstrijd categorieën – dit jaar wederom verrijkt met de categorie Twente Wild Burger (een wedstrijd voor professionele chefkoks op bistro niveau in Twente) – proefden en becommentarieerden zij de inzendingen in een voor – en finaleronde. Om negen uur werden de Gouden, Zilveren en Bronzen bekers en cadeaus uitgereikt aan de winnaars.

In de categorie ‘Wildpate’

Goud voor Gildeslager Kastelein in Diepenheim

Zilver voor Poelier le Coq in Goor

Brons voor Poelier ten Velde in Almelo

In de categorie ‘Wildpeper’

Goud voor Gildeslager Kastelein in Diepenheim

Zilver voor Poelier ten Velde in Almelo

Brons voor Poelier le Coq in Goor

Organisator Johan Langelaar van JR Wijn en Spijs in Delden ziet samen met Said Maher en Jelle Wagenaar van Kooktheater & Restaurant het Seminar in Zenderen met plezier en tevredenheid terug op deze enerverende Verkiezingsdag en kijkt verder uit naar het programma voor de komende twee maanden op www.twentewildtour.nl