Goede start voorbereiding Kleurrijk in de Hof 2022

54

“Voor nu staan alle seinen op groen”, zegt Wim de Jong enthousiast over de organisatie van Kleurrijk in de Hof 2022. “Wat zou het fantastisch zijn om dit mooie event, na twee jaar van afwezigheid, op zaterdag 11 juni weer eens door te kunnen laten gaan.” De voorzitter van de kerngroep is niet de enige die uitkijkt naar deze dag waarop ontmoeting en verbinding tussen verschillende mensen en culturen centraal staan. Afgelopen maandag namen afgevaardigden namens 8 verschillende groepen en verenigingen uit Hof van Twente deel aan de inspiratieavond in de zaal van De Klokkenkamp in Goor. Vooral om ideeën op te doen voor nieuwe activiteiten om samen uit voeren. De volgende inspiratiebijeenkomst is op 23 maart om 19.30 uur in De Klokkenkamp. “Dan hopen we nog meer mensen te ontmoeten die mee willen doen aan Kleurrijk in de Hof 2022. Met zang, dans, lekker eten koken en delen, creatieve activiteiten… niks moet, bijna alles mag.” Heb je vragen of wil je meedoen, meld je aan via kleurrijkindehof@gmail.com en volg ons via Facebook: ‘Ontmoet elkaar bij Kleurrijk in de Hof’.

De verbinding staat centraal
“In deze gemeente wonen 35.000 unieke mensen met ieder hun eigen voorkeuren, gewoonten en culturen. Van oer Hollands tot Koerdisch en van Marokkaans tot Soedanees… Het is tijd voor verbinding. En daarom organiseren we Kleurrijk in de Hof!”, verklaart Wim de Jong. Ter voorbereiding op deze dag, organiseert de kerngroep nog twee inspiratiebijeenkomsten. “Dus ook als je nog geen idee hebt wat je als vereniging of club zou kunnen bijdragen, nodigen we je van harte uit om hier naartoe te komen. Deze bijeenkomsten zijn op 23 maart en 12 mei, vanaf 19.30 uur in De Klokkenkamp Goor. Heb je nu al wel een leuk idee voor een activiteit; leg het aan ons voor per mail en licht het toe tijdens de inspiratiebijeenkomst. We inventariseren alle ideeën en maken daarna een inrichtingsplan op het plein met kraampjes en podia. ”

Organisatie
Kleurrijk in de Hof wordt georganiseerd door de werkgroep Dag van de Dialoog Goor in samenwerking met Vluchtelingenwerk Nederland, Home of Talents, Gemeente Hof van Twente, Bibliotheek, Welzijnsorganisatie Salut en Protestantse Gemeente Goor (Hofkerk).