Gezellige drukte in Diepenheim

129

Het mooi verlichte en versierde centrum van Diepenheim was afgelopen zondag het decor van een geslaagde kastelenwandeling en kerstmarkt. Ruim 500 wandelaars kozen voorafgaand aan de kerstmarkt voor de kastelenwandeling en werden onderweg getrakteerd op mooie klanken van midwinter- en jachthoorns.

Beide evenementen kennen een groot aantal vaste bezoekers. Na twee jaar wisten ze gelukkig de weg nog steeds te vinden naar Diepenheim, en mochten we ook rekenen op vele nieuwe bezoekers.

Als een van de eerste kerstmarkten van het jaar komt men graag naar Diepenheim om zo alvast fijn in de kerstsfeer te komen. En dat lukte, want niet alleen kramen met een mooi gevarieerd aanbod sierden het straatbeeld, ook de Coca Cola kersttruck was zeer in trek. Met volle tassen kerstcadeaus, versieringen en een goed gevulde maag keerde men ‘s avonds huiswaarts.

De Ondernemersvereniging Diepenheim kijkt tevreden terug op een dag die mede succesvol is gemaakt door vele vrijwilligers, deelnemers, bezoekers en sponsoren. Dankjewel!