geslaagde start Overdagkoor Diepenheim

169

De eerste repetitie van het Overdagkoor Diepenheim op vrijdag 13 januari kende een geslaagde start. Er waren een twintigtal zangers en zangeressen uit Diepenheim en omgeving .

Dirigent Henk-Jan Bloemendaal nodigt iedereen uit die graag zingt op de kennismakingsrepetitie van 27 Januari 2023.

We starten met leuke liedjes die welbekend zijn zoals repertoire van BLOF, Ramses Shaffy, André Hazes, ABBA ,Coldplay en vele anderen. De deelnemers kunnen zelf ook voorstellen doen voor liedjes die ze leuk vinden. Het Nederlandstalige repertoire is zeer uitgebreid en heel verschillend dus er is keuze genoeg.

De repetities vinden om de 14 dagen op vrijdag plaats in cultuurcentrum Herberg de Pol , Raadhuisstraat 8 in Diepenheim.  De eerstvolgende repetitie is op 27 januari van 14.00 uur tot 16.00 uur.

Henk Jan Bloemendaal is Master of Music en won vele prijzen met zijn koren. De repetities zijn een gezonde mix van gericht bezig zijn en gezelligheid.

Zingen heeft positieve effecten op de gezondheid, het vermindert stress, traint de stem waardoor je meer volume krijgt en beter te verstaan bent en geeft energie. Je gaat met meer energie naar huis, je bent even helemaal uit de sleur.

Kennismakingsaanbieding € 8,99 voor repetities 13 en 27 januari.