Geslaagde Hulpverleners EHBO Diepenheim-Markelo

70

Op woensdagavond 22 maart hebben 5 kandidaten van de Eerste Hulp opleiding examen gedaan. Het was mooi om ze aan het eind van de avond te kunnen feliciteren met het behalen van hun EHBO diploma. Van harte gefeliciteerd: Shannen Boelaarts, Gert Dannenberg, Marc Wassink, Edwin Kok en Ruben Lefers. Met dank aan Hettie Hollander voor de goede lessen en begeleiding.

Kennis van eerste hulp is van groot belang om te weten hoe je kunt reageren tijdens een noodsituatie. Uit onderzoek blijkt dat slechts een klein deel van het bedrijfsleven en de vrijwilligers op verenigingen echt weten hoe zij eerste hulp kunnen verlenen op het moment dat er wat aan de hand is.

Tijdens deze EHBO cursus leer je op een praktische manier de basis eerste hulp technieken toe te passen. Er komen hierbij onder andere de belangrijkste eerste hulp technieken en het adequaat optreden tijdens een reanimatie aan bod. Door het volgen van een EHBO cursus weet jij het hoofd koel te houden tijdens calamiteiten en ben jij voorbereid om eventueel eerste hulp toe te passen als dat nodig is.

Onderwerpen welke tijdens deze EHBO cursus kunnen worden behandeld zijn: Kinder EHBO, Reanimatie, AED, bloedingen, hoofdletsel, snijwonden, brandwonden, verslikken en verstikken, beroerte, vergiftiging, kneuzingen, botbreuken, verstuikingen, ontwrichtingen en verband- en hulpmiddelen. Deze EHBO cursus is vooral bedoeld om het praktisch handelen tijdens ongevallen onder de knie te krijgen en voorziet in de belangrijkste basiskennis van eerste hulp.
Heeft u ook zin om na de zomervakantie te starten met een Eerste Hulp opleiding?
Meld u aan via email: ehbo.markelo.diepenheim@gmail.com of via telefoonnummer
0547 – 362351.

Tevens verzorgen wij de opleidingen Eerste Hulp Aan Kinderen, Bij Wandelletsel, Reanimatie en AED en Bij Alcohol- en drugsgebruik.