Geslaagde disco-avond bij Pand Janna en Activiteiten in april

74

De kinderen van groepen 7 en 8 zijn op bezoek geweest bij de Jeugdsoos. Hier hebben ze een disco-avond gehad. De kinderen waren enthousiast en ook Why Don’t cha en de Down Town-commissie zijn opgetogen over de hoge opkomst. Samen wordt er gekeken of er nog meer met elkaar opgetrokken kan worden.

Op vrijdag 6 april is de laatste Club van Ome Joop. Kinderen die het hele jaar hebben geknutseld tonen die vrijdag alle knutselwerkjes. Uiteindelijk kunnen ouders deze werkjes kopen voor een klein bedrag. Mede met deze opbrengst vervangt Ome Joop oud gereedschap en worden materialen aangeschaft. Ouders en grootouders zijn van harte welkom om te komen kijken.

Het seizoen van Down Town eindigt op zaterdag 14 april, als de leiding samen met de kinderen naar Uitgaanscentrum Dieka in Markelo gaan. Hiervoor worden vaders en moeders gezocht die mee willen rijden. Voor velen zal dit een feest der herkenning zijn.

Op vrijdag 27 april is de Koning jarig. Dat wordt net als voorgaande jaren gevierd. Nooit Gedacht geeft die dag nog iets meer glans, omdat er dan ook gevierd wordt, dat ze dit jaar 50 jaar bestaan. Voor de kleinste leden is er een groot feest.
Nadere informatie volgt binnenkort.