Gast gezinnen gevraagd bij Folkloristisch Festival Pinksterweekend 2020

152

Voor de 10e keer organiseert de Folkloristische Vereniging Stedeker Daansers haar Internationale folkloristische Festival in het weekend van 29 mei tot en met 1 juni 2020.
De groepen die hebben toegezegd komen uit Polen, Portugal, Italië, Duitsland en Ierland.
Op het opgaveformulier dat onlangs bij u in de bus is bezorgd, staat Ierland er nog niet bij, omdat zij net na het ter perse gaan van het opgaveformulier definitief hebben toegezegd dat ze komen.
Om alle leden van de groepen te kunnen huisvesten vragen wij de inwoners van Diepenheim en omstreken zich op te geven als gastgezin. Alle vorige Festivals hebben de gasten bij gastgezinnen kunnen slapen. Natuurlijk hopen wij als organisatie dat er ook voor dit Festival voldoende gastgezinnen zullen zijn die onderdak bieden aan de Buitenlandse dansgroepen. In het verleden zijn er diverse hechte vriendschappen uit ontstaan. Er wordt rekening gehouden met uw eventuele wens/voorkeur van gasten.
In de week van 9 tot 14 december zullen de leden van de Stedeker Daansers het opgaveformulier weer op halen. Wij vragen u uw medewerking, zodat wij de gastvrijheid, die hoog in het vaandel staat van Diepenheim, kunnen waarborgen.
Voor meer informatie over vrijwilligers kunt u terecht bij Tess Kosterbok, tel: 0620322300 of huisvestingdiepenheim@hotmail.com en bij Joke Garritsen, tel: 0613153799 vrijwilligers2020@gmail.com