Gardensongs enorm succes ondanks regenbuitjes

109

‘Volg het geluid’ was het beste advies zondag 18 augustus in Diepenheim. Want waar je ook liep, overal kwam muziek vandaan. Van stevig slagwerk tot lieflijke Franse chansons en van herkenbare covernummers tot zelfgeschreven luisterliedjes. Ondanks de regen trok de derde editie van Garden Songs weer honderden mensen naar diverse tuinen in het Stedeke.

Uit twintig tuinen en op het plein voor Herberg de Pol genoten de bezoekers van intieme live-optredens. Een unieke gelegenheid om zo dicht op de artiest te zitten en stiekem ook een mooie kans om eens een kijkje in de tuin van onbekenden te nemen. De Diepenheimers bewezen hun gastvrijheid, door hun achtertuin in te richten voor soloartiesten of bands, en open te stellen voor alle nieuwsgierige luisteraars.

Gedurende de middag trok het aantal bezoekers steeds verder aan. En toen de plu weer ingeklapt kon worden, kon de jas ook uit en was het heerlijk vertoeven. Op sommige plekken werd het soms nog lastig een zitplekje te bemachtigen.

Rond 18.00 uur werden de mini-concertjes afgerond en verzamelde iedereen zich bij Herberg de Pol. Met knallende optredens door de band No King en zangeres Rêver en haar band sloten artiesten en bezoekers gezamenlijk een zeer geslaagde Garden Songs 2019 af.