Fysiotherapie Stockentree opent nieuwe praktijk in Diepenheim

254

Fysiotherapie Stockentree, een fysiotherapie praktijk gespecialiseerd in oedeem, geriatrie en oncologie, kondigt met trots de opening aan van haar nieuwe praktijklocatie aan de Grotestraat 78 in Diepenheim. De feestelijke opening vindt plaats op 10 oktober om 10.00 uur voor genodigden en vanaf 11.00 uur is de praktijk de hele dag open voor bezoekers tot 18.00 uur.

De nieuwe praktijk van Fysiotherapie Stockentree is strategisch gelegen in het hart van Diepenheim, en zal een uitgebreid scala aan hoogwaardige fysiotherapeutische diensten aanbieden aan de inwoners van Diepenheim en omliggende gebieden.

Wat kunt u verwachten op de openingsdag:

  • Open huis: Na het officiële openingen moment om 10.00 uur kunt u tot 18.00 uur onze nieuwe praktijklocatie bezoeken. Fysiotherapie Stockentree staat klaar om u rond te leiden en al uw vragen te beantwoorden.
  • Informatiesessies: Gedurende de dag worden informatiesessies gegeven over oedeem, geriatrie en oncologie, waarbij u meer te weten kunt komen over de gespecialiseerde zorg die wij bieden.

Stockentree Fysiotherapie heeft een reputatie opgebouwd als een vertrouwde partner in de gezondheidszorg, en we kijken ernaar uit om onze hoogwaardige diensten nu nóg toegankelijker te maken. “We zijn verheugd om onze nieuwe praktijk in Diepenheim te openen en Hof van Twente te voorzien van gespecialiseerde fysiotherapeutische zorg,” aldus Sandra Stockentree, eigenaar van Fysiotherapie Stockentree. “Ons toegewijde team van professionals staat klaar om patiënten te helpen bij hun herstel en welzijn, en we verwelkomen iedereen om op 10 oktober onze praktijk te komen verkennen.”

Stockentree Fysiotherapie kijkt uit naar een succesvolle start op de nieuwe locatie en de kans om de gezondheid en het welzijn van de gemeenschap te bevorderen.

Over Fysiotherapie Stockentree:
Fysiotherapie Stockentree is een vooraanstaande praktijk gespecialiseerd in oedeem, geriatrie en oncologie. Wij bieden hoogwaardige zorg en behandelingen om patiënten te ondersteunen bij hun herstel en welzijn. Onze missie is om de levenskwaliteit van onze patiënten te verbeteren door persoonlijke en gespecialiseerde zorg te bieden.

Contactinformatie:
Fysiotherapie Stockentree
Grotestraat 78
Diepenheim
Telefoon: 0547 – 214043

• E-mail: info@fysiotherapiestockentree.nl

• Website: www.fysiotherapiestockentree.nl