Filmuitje jonge mantelzorgers naar “Wonka”

30

Eerste activiteit voor jonge mantelzorgers – Filmuitje naar “Wonka

Joe (het vernieuwde jongerenwerk van Salut) biedt ondersteuning voor jonge mantelzorgers in Hof van Twente. Zo worden er verschillende activiteiten voor deze doelgroep georganiseerd, waarvan de eerste plaats zal vinden op dinsdag 13 februari. Jonge mantelzorgers kunnen zich aanmelden om in de middag naar de film “Wonka” in de Reggehof in Goor te gaan. Deze activiteit markeert de start van het programma ter ondersteuning van jonge mantelzorgers in de gemeente.

Programma van de dag
De middag begint om 15:30 uur met een leuk kennismakingsspel, waardoor jonge mantelzorgers elkaar beter kunnen leren kennen in een ontspannen sfeer. Om 16:00 uur zal de film “Wonka” beginnen en op de helft zal een pauze plaatsvinden. De gehele activiteit duurt tot ongeveer 18:15 uur, waarbij eten en drinken verzorgd worden. Avondeten is niet inbegrepen.

Over “Wonka
“Wonka” is een film die fantasie en avontuur combineert, perfect voor jongeren om even te ontsnappen aan de dagelijkse realiteit en zich onder te dompelen in een wereld van wonderen. De film duikt in hoe Wonka een beroemde chocolatier werd en onthult de magische oorsprong van zijn chocoladefabriek, compleet met kleurrijke personages en wonderlijke uitvindingen. Met een mix van muziek, humor en hartverwarmende momenten, biedt “Wonka” een nieuwe kijk op de klassieke personage, zijn drijfveren en de creatie van zijn zoete rijk.

Open Inschrijving
Deze activiteit staat open voor alle jonge mantelzorgers in Hof van Twente. Ook als je nog niet als jonge mantelzorger bij Joe bekend bent maar wel interesse hebt om deel te nemen, ben je van harte welkom. Aanmelden kan eenvoudig door een bericht te sturen naar Lesley, jongerenwerker en consulent jonge mantelzorgers bij Joe, via WhatsApp op 0659881444 of per e-mail naar lesley@salut-welzijn.nl.

Ondersteuning voor Jonge Mantelzorgers
Bij Joe begrijpen we de unieke uitdagingen waar jonge mantelzorgers voor staan. Met activiteiten zoals dit filmuitje streven we ernaar een veilige plek te bieden waar jonge mantelzorgers elkaar kunnen ontmoeten, ervaringen kunnen delen en even kunnen ontspannen van hun zorgtaken. Voor meer informatie over de activiteit of het jonge mantelzorgprogramma van Joe, kun je contact opnemen met Lesley via de bovenstaande contactgegevens of kijken op www.joe-indehof.nl.