Zomervakantieweken: workhops Streetdance bij Home of Talents in De Reggehof

  26

  Datum/Tijd
  woensdag 14 juli 2021
  09:30 uur tot 13:00 uur


  In de eerste week van de zomervakantie geven docenten Marlou Pascale Gerritzen en Roxaine Vienna Wessels op woensdag 14 juli twee toffe Streetdance vakantie-workshops bij Home of Talents in Goor. De eerste workshop is voor dansers van 7 tot ongeveer 10 jaar, de tweede workshop is voor iedereen vanaf 10 jaar en ouder. In beide workshops staat plezier voorop, je kunt jezelf echt hélemaal laten gaan.

  De vrijdagse lessen van Roxaine Vienna Wessels bij Home of Talents in Goor zijn supertof, de vraag naar nieuwe lessen is dan ook groot. Na de zomervakantie wordt het lesprogramma bij HoT daarom uitgebreid met Urban Streetdance-lessen op de dinsdag, onder leiding van Marlou Pascale Gerritzen. Roxaine en Marlou werken graag samen, ze maken van Streetdance een feestje.

  Beide workshops worden gegeven in de balletzaal van De Reggehof in Goor. De Streetdance-workshop 7+ is van 9.30 tot 11 uur, voor de groep van tien jaar en ouder zijn de tijden: 11.30 tot 13 uur. Een workshop kost € 7,50. Heb je zin om lekker te dansen in de vakantie? Meld je dan snel aan via de website homeoftalents.nl, zoeken op Streetdance vakantieworkhop. Voel je welkom!

   Home of Talents

  Home of Talents is de samenwerking van Muziekschool Hof van Twente en Creatief Centrum De Reggehof. Op de website homeoftalents.nl vind je heel veel leuke cursussen en workshops, in de categorieën dans, muziek, beeldend, multimedia en theater en taal.  De lessen worden altijd gegeven door professionele docenten.