Zomer Heerlijckheid bij Kasteel Warmelo

  73

  Datum/Tijd
  vrijdag 14 juli 2023 tot zondag 16 juli 2023
  10:00 uur tot 18:00 uur


  Zomer Heerlijckheid: country & lifestyle buitenfair op Kasteel Warmelo te Diepenheim

  Het idee om een fair te organiseren op de sprookjesachtige locatie van Kasteel Warmelosloeg twee jaar geleden in als een bom: meer dan 120 exposanten meldden zich aan voor deelname aan de nieuwe fair, die tweejaarlijks in de zomer en in de winter gepland staat Zomer Heerlijckheid krijgt dit jaar haar derde editie en vindt plaats van 14 t/m 16 juli.

  Meer dan 120 exposanten presenteren zich in luxe pagodetenten en kramen met het beste van wat ze in huis hebben. Van huis- en tuindecoraties tot biologische producten, van mode en sieraden tot zomerse planten en bloeiers. Daarnaast is er dagelijks gezellige livemuziek op de diverse terrassen en zijn er diverse foodtrucks, modeshows, demonstraties & workshops. Zo geeft Mieke Boode elke dag demonstraties schapen drijven en verzorgt Valkenvlucht op vrijdag en zaterdag de gehele dag roofvogelshows.

  Roofvogelexpert Rob met een Siberische Oehoe

  Zomer Heerlijckheid is er klaar voor!  Heerlijk struinen over de fair en wandelen over de buitenplaats van het Landgoed Warmelo. De fair vindt deels plaats op geasfalteerd terrein maar ook op het weiland en in de oude boomgaard.  

  Honden zijn op de fair van harte welkom mits aangelijnd, met uitzondering van de tuinen en het park van het kasteel.

  Parkeren: gratis

  Entree: volwassenen € 13,50
  (in de voorverkoop online € 11,50)

  Volwassenen combi-ticket € 18,50: (in de voorverkoop online € 17,00) bezoek fair incl. tuinen & zandsculpturen Kasteel Warmelo

  Kinderen van 7 t/m 14 jaar € 5,00 combi tickets € 10,00.

  Kinderen tot 6 jaar hebben gratis toegang.

  Meer info: www.zomerheerlijckheid.nl