Zakelijk omdenken,… hoe dan?

  108

  Datum/Tijd
  dinsdag 16 november 2021
  20:00 uur tot 22:30 uur


  Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg… Een veel gehoord gezegde in situaties waar mensen zich afvragen waarom iets maar niet wil lukken ondanks hard werken en maar blijven volhouden.
  Omdenken helpt je om op een andere manier naar een uitdaging te kijken. Hoe het werkt en hoe je dat doet, leer je bij HofConnect. Op uitnodiging komen dinsdagavond 16 november namelijk twee ‘Omdenkers’  naar Bentelo. In de zaal van Restaurant Spoolder inspireren zij ondernemers graag met deze denkwijze. HofConnect begint om 20.00 uur (zaal open vanaf 19.30) en sluit af met een informele netwerkborrel. De avond is vrij toegankelijk voor ondernemers die gevestigd zijn in de gemeente Hof van Twente en aangesloten zijn bij een lokale ondernemersvereniging. Aanmelden kan via de website HofConnect.nl.

  “Erg leuk vinden we ook dat twee lokale ondernemers aan de hand van eigen voorbeelden vertellen wat omdenken hen gebracht heeft in coronatijd”, vertelt Ernest Nijkamp als voorzitter van HofConnect. “Het belooft een grappige en interactieve avond te worden. Grote kans dat je goede tips hoort om direct te vertalen naar je eigen zakelijke situatie.” Nijkamp is blij dat de jaarlijkse ondernemersavond van HofConnect, na onderbreking door corona, nu weer door kan gaan. “Na al die online-bijeenkomsten is het fijn om elkaar te ontmoeten, bij te praten en samen het glas te heffen.”

  Doel HofConnect
  Nijkamp benadrukt dat alle ‘Hof-ondernemers’ van harte welkom zijn. “Zo’n avond met goede sprekers, én voldoende tijd voor een informeel gesprek, levert altijd waardevolle momenten op. En juist dat is het voornaamste doel van HofConnect: ondernemers, waar dan ook gevestigd in de Hof, samenbrengen. Door elkaar te spreken, ontstaan verbindingen en werken we aan een sterker ondernemersklimaat in de regio.”

  Programma dinsdagavond 16 november:

  19.30 uur            :              ontvangst met koffie en thee

  20.00 uur            :              Sprekers over Zakelijk Omdenken

  21.30 uur            :              netwerkborrel

  Locatie                :              Restaurant Spoolder, O.L.Vrouwestraat 2, Bentelo

  Aanmelden          :              via de website www.hofconnect.nl 

  HofConnect maakt deel uit van het Ondernemersplatform Hof van Twente. Ze organiseert jaarlijks een avond rond een actueel thema. De avond wordt mede mogelijk gemaakt door Ondernemersplatform Hof van Twente (OPHvT), Rabobank
  en Gemeente Hof van Twente.