YOGA IN DRAWING CENTRE DIEPENHEIM

  79

  Datum/Tijd
  woensdag 9 augustus 2023
  10:00 uur tot 12:00 uur


  Word je bewust van je lichaam tijdens een unieke yogales op woensdagochtend 9 augustus middenin de tentoonstelling slice of life with swallowed spiral van Eva Spierenburg.

  Yogacoach Kirsten van de Meeberg verzorgt de les vanuit de ideeën van de Aplomb yoga. Een toegankelijke vorm van yoga die zorgt voor lichaamsbewustzijn, stabiliteit en ruimte in de adem. Met gerichte, ontspannen oefeningen breng je lichaam en geest met elkaar in balans. De yogales is voor iedereen, ongeacht leeftijd, flexibiliteit en ervaring. Trek een comfortabele outfit aan en breng een (hand)doek mee. Voor de rest van de benodigdheden wordt gezorgd.

  Voorafgaand aan de yoga krijg je een rondleiding door de tentoonstelling slice of life with swallowed spiral van Eva Spierenburg. In deze tentoonstelling laat Spierenburg zien dat ervaringen uit ons dagelijks leven een spoor achterlaten in ons lichaam. Vertrekkend vanuit een getekend dagboek brengt ze het gebouw van Drawing Centre Diepenheim als lichaam tot leven en confronteert ze de bezoeker met de eigen lichamelijkheid.

  Kosten:  € 12,50 met Museumkaart en € 20 ,- zonder Museumkaart

  Er is plaats voor maximaal 11 deelnemers. Reserveer dus tijdig jouw plek  via: info@drawingcentre.nl