Vuur en Vlam danst “Onvoorwaardelijk” in de Pol

  49

  Datum/Tijd
  vrijdag 29 maart 2019
  20:00 uur


  Danstheater over Alzheimer

  De dansvoorstelling ‘Onvoorwaardelijk’ gaat over de ziekte Alzheimer en is vooral gecreëerd voor mantelzorgers en zorgprofessionals, maar eigenlijk voor iedereen die in zijn omgeving te maken krijgt met dementie of het verlies van een dierbare. De voorstelling mocht al vele lovende reacties ontvangen, maakte emoties los en bracht gesprekken op gang.
  Hoe onvoorwaardelijk is onvoorwaardelijke liefde? Die vraag staat centraal in het verhaal over familie, over gewoontes en rituelen, over vanzelfsprekendheid. Maar wat als Alzheimer je familie binnendringt. ‘Onvoorwaardelijk’ laat je kennis maken met een gezin en neemt je mee door de verschillende fases van de ziekte.
  Datum: vrijdag 29 maart
  Tijd: 20.00 uur
  Waar: Herberg de Pol
  Kaarten à 12,50 via www.diepenheim.nl of in Herberg de Pol

  Voorafgaand aan de voorstelling wordt er om 18.00 uur Spannende Stamppot geserveerd in Herberg de Pol. Zoals de naam al aangeeft, een stamppot met een twist, gevolgd door heerlijke toetjes van Cake Sisters, geserveerd met een kopje koffie of thee. De kosten bedragen € 12,50 per persoon; er kan tot een dag van tevoren (online) gereserveerd worden.