Voorstelling Zwevend in Werkplaats Diepenheim op 27 oktober

  40

  Datum/Tijd
  zaterdag 27 oktober 2018
  13:00 uur


  Twee maal wordt de voorstelling Zwevend op zaterdag 27 oktober in Werkplaats Diepenheim gespeeld. Zwevend is een nieuwe Nederlandse liederencyclus over afwachten, de moed leren verzamelen en volwassen worden. De regie, muziek en tekst is in handen van Stan Geurts, een van de jonge makers, later Sturnus, die al eerder te gast waren in Werkplaats Diepenheim.
  Alles danst. Alles en iedereen danst. En ik sta stil en kijk. Ben nooit een goede danser geweest.
  Geïnspireerd door ‘Madame Bovary’, het bekende boek van Gustave Flaubert, verkent Zwevend het schemergebied tussen kind en volwassene. De balans tussen wachten op je beurt en vechten voor wat je wil.
  De stroom der dingen voert haar elke dag door een jungle van beton, glas en staal. Zonder weerstand laat ze zich meedrijven, langs de auto’s en over het asfalt, wachtend op een hand is die haar eruit gaat trekken. Een horizon die ze tegemoet kan rennen.
  Anne Wielink (Soldaat van Oranje, Het Pauperparadijs) zingt de rol van ‘de vrouw’, en wordt daarbij begeleidt door Ella Kamerich op piano en Rosa Berman op viool. De muziek, tekst en regie is gedaan door Stan Geurts.
  ‘Zwevend’ wordt gespeeld op zaterdag 27 oktober om 13.00 en 16.00 uur in Werkplaats Diepenheim. Kaarten kosten € 10,- en zijn te koop via www.diepenheim.nl of in Herberg de Pol.