Voorjaarsfeest Markvelde

  124

  Datum/Tijd
  vrijdag 20 mei 2022 tot zondag 22 mei 2022
  Hele dag


  Twee jaar lang was het stil in Markvelde vlak voor Hemelvaart.

  Het weekend van 20, 21 en 22 mei staat het traditionele Voorjaarsfeest Markvelde weer op de agenda. 

  Er is een aantrekkelijk programma samengesteld.

  Nieuw is het evenement op de zondagmiddag: Fiets ‘m dr in!  

  De vrijdagavond start met een pubquiz om alvast in de stemming te komen! Een muzikale quiz met diverse vragen en opdrachten. Na afloop gaat DJ Peter Pas laten zien dat de voetjes van de vloer nog niet verleerd zijn. Muziek ter alle tijden zullen er luiden door de speakers dit natuurlijk onder het genot van een praatje en een drankje. 

  De zaterdag start met een barbecue XL voor inwoners in en rondom Markvelde. Tevens is de jeugd ook belangrijk en daarvoor is er genoeg vertier o.a. een clown, springkussen, schminken, knutselhoek, voetbal en een ruime zandbak. 

  In de avond treden er 2 live bands op. Dit zijn de “The Rousers”  en de “Feestnation” zij staan erom bekend dat ze de tent op z’n kop zetten! Dus swing mee van links naar rechts. 

  Zondagochtend staat in teken van een Olttimer trekkerrit. Er is mooie, toeristische tocht uitgezet door Berkelland en Twente. Geef je op en tour mee. 

  Zondagmiddag is gratis te bezoeken en staat geheel in het teken van een mooie activiteit. Terug van weggeweest is er Fiets ‘m d’r in! Wie is er het snelst aan de overkant of beter gezegd wie haalt de overkant? Dit gaat zorgen voor veel hilariteit! De Formule 1 vergeet men niet en deze is te zien in de tent op een groot scherm.  
  De Perfect showband gaat na afloop vd activiteiten het podium op en zorgt voor één en al muzikale gezelligheid in de tent. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! De afsluiter is de Capri Roadshow die het Voorjaarsfeest muzikaal mag afsluiten. 

  Het gehele weekend is de piratentent geopend met hits!

  www.voorjaarsfeestmarkvelde.nl