Vier St. Patrick’s Day in Diepenheim op het Reggefolk Festival!

  158

  Datum/Tijd
  vrijdag 15 maart 2024
  19:00 uur tot 22:00 uur


  Dit indoor festival is naast een muzikaal evenement ook een beleving die mensen in de Hof van Twente bij elkaar brengt: muziek, dans, gezelligheid en een hapje en een drankje – voor alle leeftijden staat er iets gepland.  Dit alles wordt afgesloten met live optredens van bekende folkbands Datura en SeeD.

  Datura Medieval Music

  In navolging van hun grote held Anonimus (ca. 14e eeuw) neemt middeleeuwse muziekgroep Datura je mee naar lang vervlogen tijden. Zij spelen wilde dansen op davul, draailier en schalmei en romantische ballades met harp, vedel en luit.
  Vierstemmig bezingen zij de nachtegaal, de liefde, de Maagd Maria, de wijn en het muzikantenleven.
  Hun repertoire strekt zich uit van Cantigas de Santa Maria tot aan de Carmina Burana, van hoofse liefde tot aan drankliederen. Gekleed in middeleeuwse kleding lijken deze vrolijke muzikanten zo uit de tijdmachine gestapt te zijn.

  SeeD Pagan Folk

  SeeD speelt zelfgeschreven muziek met een Keltisch tintje – Europese folklore en folkmuziek vormt de basis, maar vaak met een vernieuwende twist. De band telt meer verschillende instrumenten dan bandleden, en hoewel SeeD een herkenbare sound heeft, is toch elk nummer weer uniek.
  De live shows van SeeD zijn een afwisseling van magische ‘droom’-muziek, humor, en energieke dansmuziek.

  Vrijdag 15 maart Herberg de Pol

  19:00 – 20:00 Datura

  20:30 – 22:00 SeeD

  *(tot 18 jaar gratis – kaarten af te halen aan de kassa)

   

  Datura