Verlichte avondwandeling Markvelde

  88

  Datum/Tijd
  vrijdag 6 oktober 2017 tot zaterdag 7 oktober 2017
  19:00 uur tot 21:00 uur


  Op vrijdag 6 en zaterdag 7 oktober organiseert Stichting Markvelds Belang weer de verlichte avondwandeling. De route is ruim 5 km lang en gaat dit jaar tussen de Elsbeek en de Schipbeek door waarbij “Bielemansvonder” (een oud loopbruggetje over de Schipbeek) speciaal voor deze gelegenheid in ere wordt hersteld. U komt door particuliere bossen en langs mooie boerenerven. De route wordt aangegeven door waxinelichtjes in glazen potten. Onderweg wordt u koffie aangeboden. Verder is er een pauzestop bij “Erve ’t Relker”, waar u onder het genot van een hapje en een drankje kunt luisteren naar livemuziek. Er is ook een kleine expositie van oude kaarten en foto’s van Markvelde, georganiseerd door Old Deep’n.
  “Erve ’t Relker” wordt op dit moment verbouwd tot woonboerderij door de ouders van Annekim, bekend van Boer Zoekt Vrouw. De bewoners transformeren met veel passie hun boerderij en erf en heten u bijzonder gastvrij welkom.
  De verschillende buurten in Markvelde regelen elk een deel van de route. Er worden mooie creaties gemaakt met als thema: “Een reis door de tijd”. Die mag u niet missen!

  Start: tussen 19.00 uur en 21.00 uur bij ’t Lammershoes in Markvelde.
  Deelname: € 4,- p.p. incl. koffie. Kinderen t/m 12 jaar gratis.
  Honden worden niet toegelaten.