Verkiezingsdebat in Diepenheim met Ron Fresen

  37

  Datum/Tijd
  zondag 6 maart 2022
  15:30 uur


  De politiek verslaggever van het NOS-Journaal, Ron Fresen, is co-presentator van een extra lange Politiek in de Pol op zondag 6 maart 2022 in Diepenheim. De 33e aflevering van deze populaire politieke talkshow staat in het teken van het verkiezingsdebat tussen alle partijen die in de gemeente Hof van Twente meedoen aan de komende gemeenteraadsverkiezingen. Het verkiezingsdebat wordt gehouden in samenwerking met de gemeente Hof van Twente.

  Samen met presentator Hans Verbeek leidt Ron Fresen het verkiezingsdebat tussen de zeven lijsttrekkers van CDA, VVD, PvdA, Gemeente Belangen, D66, SP en In Beweging. Ook voor het publiek is er gelegenheid vragen te stellen. Dankzij een samenwerking met de gemeente Hof van Twente wordt het programma live gestreamd op de website www.hofvantwente.nl/verkiezingen. Op deze manier kunnen zoveel mogelijk mensen het debat volgen.

  Ron Fresen schreef het boek ‘Acht jaar Achtuur’, een inside-portret van het Binnenhof in crisis. Hierin beschrijft hij hoe de politieke journalistiek werkt en hoe hij afstand probeert te houden van de politici, die hij tegelijkertijd nodig heeft voor zijn informatie. Bij Politiek in de Pol geeft hij een kijkje achter de schermen van de Haagse redactie van het NOS-Journaal.

  De 33e aflevering van Politiek in de Pol op zondag 6 maart begint eerder dan gebruikelijk, namelijk om 16:00 uur, in Herberg de Pol aan de Raadhuisstraat 8 in Diepenheim. Vanaf 15.30 uur is er live-muziek van Vocalgroup Ofkoors. De column is van Paul Abels. Kaarten die al waren gekocht voor de eerder geannuleerde editie van Politiek in de Pol met Ron Fresen zijn voor deze aflevering geldig.

  Politiek in de Pol is de enige onafhankelijke en onpartijdige politieke talkshow van Nederland, die gepresenteerd wordt door Hans Verbeek. Eerder waren onder anderen te gast: Pieter Omtzigt, Lilianne Ploumen, Caroline van der Plas, Henk Kamp, Ellen Nauta, Ank Bijleveld, Han ten Broeke, Rob Jetten, Tjeerd de Groot, Pieter Heerma, Sybrand Buma, Alexander Pechtold, Lodewijk Asscher, Diederik Samsom, Sharon Dijksma, Arie Slob, Ankie Broekers-Knol, Agnes Jongerius en Hans Wiegel, alsmede een groot aantal provinciale en lokale politici.

  Kaarten via: www.diepenheim.nl