Van-kop-tot-kont-chef Nel Schellekens

  29

  Datum/Tijd
  donderdag 14 november 2019
  20:00 uur


  Wegens het grote succes van vorig jaar in Herberg de Pol keert Nel Schellekens dit theaterseizoen in de Week van de Smaak terug naar het Diepenheimse podium. De “van-kop-tot-kont-chef” deelt op donderdagavond 14 november haar voorliefde voor eten en koken met het publiek.
  Nel Schellekens: “Ik leef voor lekker, goed, puur eten: van een heerlijk maal word ik zielsgelukkig. En dat gevoel wil ik graag met iedereen delen.”
  Ze kookt al meer dan 25 jaar vol passie en voelt zich als chef een schakel tussen de agricultuur en het grote publiek. Volgens haar is goed nadenken over met welke producten je kookt, niet alleen een taak van een chef, maar van iedereen die kookt. Daarom brengt ze haar filosofie ten aanzien van een duurzame productie en verwerking van voedsel graag over.
  In juni van dit jaar opende de verspillingsvrije chef-kok, samen met haar partner Henk den Herder, Het Keunenhuis in Winterswijk, een locatie van Natuurmonumenten die geheel gerestaureerd is. Ook hier kennen ze geen voedselverspilling en koken ze met het motto “terug naar de wortels”.
  Het belooft een smakelijke voorstelling te worden. Op de avond zelf kunt u in de zaal een wijnarrangement boeken van Wijnbeleving.
  Datum: donderdag 14 november
  Tijd: 20.00 uur
  Waar: Herberg de Pol
  Kaarten à € 15,- via www.diepenheim.nl en in Herberg de Pol