Ukkiedag in de Pol met Hé Koe, waar ga jij naartoe?

  17

  Datum/Tijd
  zaterdag 14 oktober 2023
  14:30 uur tot 17:00 uur


  Jeugdprogramma Herberg de Pol in Diepenheim

  In samenwerking met Jeugd- en Jongerenwerk Nooitgedacht  en Herberg de Pol is er een kindervoorstelling voor de jongere jeugd van 3 tot met 8 jaar. Ouders zullen waarschijnlijk even hard genieten.

  Hé koe, waar ga jij naartoe?

  Een vrolijke voorstelling gebaseerd op het gelijknamige prentenboek van Joes. Voor iedereen die zin heeft in een loeigoeie voorstelling! Na afloop mag je zelfs BOE roepen!

  Het prentenboek is geïnspireerd op het waargebeurde verhaal van koe Leonarda 12, die tijdens de watersnoodramp van juli 2021 in Limburg 100 km door de Maas zwom.

  Koe verveelt zich. Ze is het geloei moe en wil wel eens wat anders eten dan gras. Koe duikt in de rivier om iets nieuws te ontdekken. Maar als koe ver van huis is, is het water wel erg koud en diep. Ze mist haar warme bed van stro. Komt koe weer veilig thuis?

  De voorstellingen van Joes zijn bewerkingen van prentenboeken. Samen met Dirk Scheele is ze te zien op de populaire kinderzender Nickelodeon. Naast kindertheater presenteert Joes evenementen, concerten en congressen en treedt ze op als solozangeres.

  Tickets: € 10. Met ledenkorting voor leden Jeugd- en Jongerenvereniging Nooitgedacht: € 6.