Tweekorenconcert

  36

  Datum/Tijd
  vrijdag 24 mei 2024
  20:00 uur


  Luisteren naar de mooie klanken van koormuziek? Op vrijdagavond 24 mei kunnen bezoekers genieten van een tweekorenconcert in zaal Beltman in Diepenheim.
  Dit concert wordt gezamenlijk gegeven door het Markelo’s Mannenkoor uit Markelo en de Deepse Troubadours uit Diepenheim. Beide koren zingen tien nummers en een gezamenlijk nummer.
  Het mannenkoor uit Markelo is een groep van 25 enthousiaste koorzangers onder inspirerende leiding van dirigent Hans Kienhuis met op de piano Sander Knuiman. Het koor zingt op deze zangavond nummers zoals Bui–Doi uit de musical Miss Saigon, The family tree (Venice), Laat je droom uit de musical Joseph en Door de wind van Miss Montreal.
  De Deepse Troubadours is een gemengd koor bestaande uit ruim dertig koorleden, dat in 2005 is opgericht tijdens de manifestatie Diepenheim 900 jaar. Het koor zingt onder het motto “Zingen is leuk, gezellig en gezond” en staat onder vakkundige leiding van dirigent Ivo Boytchev met pianobegeleiding van Maarten Peterhans. Het repertoire op deze avond bestaat uit onder andere Avond van Boudewijn de Groot, de Ierse hymne Irish Blessing, Pastorale van Liesbeth List & Ramses Shaffy, filmmuziek met When you believe en Mag ik dan bij jou van Claudia de Breij.
  Beide koren hopen naast hun huisgenoten ook andere bezoekers te mogen begroeten. Het concert begint om 20.00 uur, zaal open vanaf 19.30 uur. De entree is gratis, maar een vrije gift na afloop wordt gewaardeerd.