Twee duo’s in talentencafé Liedjes in Herberg

  72

  Datum/Tijd
  zondag 11 maart 2018
  16:00 uur


  De duo’s Wies & Emma en Job & Imre treden op tijdens Liedjes in de Herberg op zondag 11 maart, het maandelijkse talentencafé in het café van Herberg de Pol in Diepenheim. De leden van beiden duo’s leerden elkaar kennen op (de vooropleiding van) het ArtEZ conservatorium.

  Emma & Wies hebben elkaar ontmoet op de vooropleiding van het ArtEZ conservatorium. Inmiddels maken ze drie jaar samen muziek en dit is niet onverdienstelijk: ze speelden al samen met Trijntje Oosterhuis, Jan Akkerman, het Rosenberg Trio en Brace. De twee jonge talenten Emma & Wies spelen Pop, Soul en Jazz covers van o.a. Stevie Wonder, Bill Withers en Michael Jackson.

  Op het ArtEZ conservatorium ontdekten ook Imre en Job hun gedeelde liefde voor sfeervolle, emotionele muziek. Dit bleek niet de enige overeenkomst; beiden groeiden op in een muzikale familie en begonnen al vroeg met het zelf schrijven van muziek. Job Bunschoten schrijft hij het liefst rustige, sfeervolle nummers in het Nederlands á la Eefje de Visser en Spinvis, omdat hij in zijn eigen taal het meeste kan zeggen en Imre Elzer maakt muziek die beïnvloed is zowel door alternatieve acts zoals Radiohead, John Frusciante en Bjørk, als Noorse en Amerikaanse hiphop en R&B. Job en Imre besloten om samen optredens te gaan doen, om elkaar te ondersteunen in het verder ontwikkelen van hun muziek. De komende tijd willen ze ook samen nummers gaan schrijven, misschien wel onder een nieuwe naam, maar hoe dat eruit gaat zien weten ze nog niet… In elk geval spelen ze al wèl vast samen in Liedjes in de Herberg!

  Liedjes in de Herberg is een gratis talentencafé dat maandelijks plaatsvind in het café van Herberg de Pol. De aanvang is 16.00 uur.