TOP2000 in Herberg de Pol

  145

  Datum/Tijd
  vrijdag 28 december 2018 tot zaterdag 29 december 2018
  20:00 uur


  Vrijdag 28 en zaterdag 29 december a.s. knettert het weer in de hoofden van de deelnemers aan de Top 2000 Quiz.Net als  in de afgelopen jaren is er weer een quiz gemaakt over de Top 2000 waaraan iedereen kan meedoen. In groepen, dan wel individueel of je kunt je aansluiten bij anderen. Je hoeft niet alles te weten,
  want er zit altijd wel iemand in de groep die het goede antwoord weet. Veel is mogelijk, want er rolt altijd een winnaar uit. Voor de winnaar van de avond is een mooie prijs beschikbaar, maar ook voor de winnaar van beide avonden samen is er een prijs.
  Deelnemers komen intussen uit de hele omgeving om zich te meten met de andere aanwezigen.
  De quizmasters op de 1e avond zijn Henk Potman en Rob Zwiers en op de 2e avond de ‘jonge’ quizmasters Tommas Roessink en Joost Elderink. Natuurlijk is er ook veel muziek, met de quizmasters als DJ tussendoor.
  Maar er is ook livemuziek.
  Daarvoor zijn De Briljantjus gecontracteerd. En wie kent ze niet van onder meer Gardensongs bij Beltman!De Briljantjus maken van al uw klassiekers weer ruwe diamantjes. In het najaar van 2012 besloten 4 vrienden om lekker ongedwongen wekelijks een avondje samen muziek te maken. Eenvoudig, akoestisch, ontspannend, gezellig, met veel muzikaliteit en humor, om even de stress van alledag te vergeten.
  De twee dames (Maaike en Charlotte) en de twee heren (Rob en Harry) bleken al snel het talent in zich te hebben om originele interpretaties van bestaande hits te bedenken, waardoor er een verrassend repertoire ontstond. Hiermee werd al snel een aantal try-outs gedaan en al snel bleek de vonk naar het publiek over te springen. Het viertal brengt een boeiend en verrassend repertoire, waarbij niet zelden de luisteraar op een aangename manier op het verkeerde been wordt gezet. Zo worden regelmatig twee bekende nummers gecombineerd, soms gemixt en soms zelfs worden melodie en tekst van twee nummers omgewisseld. Maar ook wordt het “gewoon” spelen van een bestaand nummer niet geschuwd, hoewel er natuurlijk altijd een Briljant sausje overheen gegoten zal zijn.
  Bovendien zijn bij een optreden van de Briljantjus spontaniteit en sfeer het toefje op de taart. Onverwachte wendingen, improvisaties en interactie met het publiek maken van dit feestje iets bijzonders.
  Datum: vrijdag 28 en zaterdag 29 december
  Tijd: 20.00 uur
  Waar: Herberg de Pol
  kaarten à € 7,50 via www.diepenheim.nl of in Herberg de Pol