Toneelvereniging De Eendracht Gelselaar brengt blijspel

  74

  Datum/Tijd
  zaterdag 2 november 2019
  20:00 uur


  Dit najaar brengt toneelvereniging de Eendracht “Als er maar muziek in zit”, een vrolijk blijspel in drie bedrijven, geschreven door de Zelhemse Evelien Evers.

  Er gebeurt altijd wat in de muzikale familie Derksen. Joris zorgt regelmatig voor opschudding, met steeds ’n ander vriendinnetje. “Waarom wil hij toch niet verder met Desi? ’t Is zo’n aardig meisje”, vinden pa en ma. Ze zit net als vader Derksen en Joris, bij de muziek. “Dan weet je wat je kunt verwachten”, vinden pa en ma. Waarom moeten het toch altijd van die aparte verschijningen zijn? Of één die voortdurend met haar Iphone zit te spelen? Waarom neemt hij geen voorbeeld aan Sandra, die al jaren met Dr. André Platvoet omgaat. Joris en André liggen niet bepaald op dezelfde golflengte. Wat moet Sandra toch met zo’n nerd. Joris en opa hebben de zelfde mening: “Die vent valt in de familie behoorlijk uit de toon.” Oma Lieftink is de stoorzender van het geheel. Wat kan dat mens zeuren. Er klinkt zo nu en dan ook ’n behoorlijke valse noot van opa.

  Al met al ’n stuk met veel humor en rare verwikkelingen. De regie is handen van Erna Rouhof en Hermien Luttikhedde.

  De voorstellingen worden gegeven in zaal Florijn te Gelselaar op de zaterdagen 2 en 9 november om 20.00 uur. Zaterdag 9 november is er tevens een middagvoorstelling om 14.30 uur.

  Vanaf 21 oktober tot één dag voor de voorstelling kan men kaarten à € 7,00 bestellen bij café Florijn, tel. 0545-481283. Aan de zaal kosten kaarten € 8,00 en donateurs betalen € 6,00. Basisschoolleerlingen in gezelschap van een volwassene hebben gratis toegang.

  Op 8 februari is het jeugdtoneel gepland. Hier worden binnenkort aanmeldformulieren van uitgedeeld op de G.A. van der Lugtschool. Alle kinderen vanaf groep 5 die niet in Gelselaar op school zitten en kinderen van de middelbare school tot 18 jaar kunnen zich hier ook voor aanmelden. Stuur dan een email naar eendrachtgelselaar@gmail.com.
  Dus heb je een vriendje of vriendinnetje die ook graag mee zouden willen doen, geef je / jullie dan op.

  Oproep nieuwe leden
  De Eendracht zoekt nieuwe leden. Lijkt het je leuk om toneel te spelen, of weet je iemand die dat graag zou willen aarzel dan niet langer en stuur een mail naar de eendrachtgelselaar@gmail.com. Iedereen is welkom ook mensen buiten Gelselaar.