Toneelgroep Markvelde speelt het blijspel ‘Baakman & Baakman’

  69

  Datum/Tijd
  vrijdag 3 februari 2017
  20:00 uur tot 22:00 uur


  Toneelgroep Markvelde speelt van 3 t/m 11 februari vijf keer het blijspel ‘Baakman & Baakman’ van auteur Evelien Evers, in buurthuis “Het Lammershoes”.
  Toneelgroep Markvelde brengt voor de vijfde keer in successie een stuk op de planken. Het eerste lustrum is daarmee een feit. Gesteld kan worden dat in de afgelopen vier jaar bijzonder succesvolle voorstellingen gegeven zijn. Liefhebbers en kenners spraken regelmatig hun bewondering uit voor de nog jonge toneelgroep. Dat geeft veel energie en waardering. Die waardering wordt niet alleen ontvangen van het publiek, maar blijkt ook uit de aanmelding van nieuwe enthousiaste leden. Kortom: het toneel leeft in Markvelde!
  Baakman & Baakman. Op het podium staat de schuur van de gebroeders Baakman. Harm is aartslui, zuinig en een uitvinder van niks. ’s Winters woont hij in de schuur, dan kan hij mooi op de houtkachel koken, want die brandt dan toch al. Ook zijn broer Leo, een hardwerkende bouwvakker, en huisvriend Job zijn niet uit de schuur weg te slaan. Dan komen er ook nog eens allerlei bijzondere familieleden, vrienden en buren over de vloer. Maar niet iedereen komt met goede bedoelingen. Zeker als blijkt dat er wat te halen valt.

  Entree: € 7,- inclusief koffie.

  Kaarten bestellen bij Gerda Holterman: 0547 352592 of mail: holterman.gerda@gmail.com
  Waar: ’t Lammershoes, Oude Deldensestraat 1a te Markvelde

  Datum en aanvang: 3,4,10 en 11 februari om 20.00 uur, zondag 5 februari om 14.00 uur