25-jarig Jubileumweekend Kunsten op Straat

  211
  Theater Gajes Odyssee

  Datum/Tijd
  vrijdag 28 juli 2017 tot zondag 30 juli 2017
  00:00 uur


  Kunsten op Straat bestaat in 2017 25 jaar. Dit wordt groots gevierd in Diepenheim en Goor. Vijftien acts en voorstellingen treden op van vrijdag 28 juli t/m zondag 30 juli op. Op vrijdagavond 28 juli vindt de spectaculaire voorstelling ‘Odyssee’ van Theater Gajes plaats bij kasteel Warmelo.
  Het grootste deel van de programmering is dit jaar geheel of gedeeltelijk gemaakt in de Werkplaats Diepenheim. Een deel wordt voorafgaand van het jubileumweekend hier nog ontwikkeld. De variëteit is groot: straattheater, jongerentheater, locatietheater, spektakeltheater, muziektheater, figurentheater en theaterinstallaties.
  Theater Gajes speelt op vrijdagavond 28 juli in het schemerdonker voor het Warmelo de met succes ontvangen nieuwste grootschalige voorstelling ‘Odyssee’. Wonderlijk, spectaculair en poëtisch én midden tussen het publiek.
  Een overzicht van de artiesten: Rutger Bergboer (Prins te Paard), Marc van Vliet, Pieter Post, André Manuel, Theatergroep Dapper, Theater Gajes, Wordbites, Linda Molenaar, Jongerentheater Krang, Monki Business, Ekaterina Leventhal, Ad van den Ende, Kopland, en Duo Berlingo. In Goor vinden meerdere voorstellingen plaats over dichter Rutger Kopland door Gouden Haas en PeerGrouP in samenwerking met de Reggehof.

  Voor de openingsvoorstelling van Gajes ( € 5,-), Kopland ( € 10,-) en Jongerentheater KRANG ( € 5,-) wordt entree gevraagd. Alle overige voorstellingen zijn gratis te bezoeken. Kaarten zijn vanaf woensdag 26 juli te koop bij Herberg de Pol en een half uur voor aanvang van de voorstelling op locatie. Uitzondering geldt voor Kopland: kaarten via de reggehof.nl.

  Meer informatie leest u op www.kunstenopstraat.nl. __________________________________________________________________________