Theaterseizoen 2019-2020 trapt af met Absolutely Floyd

  80

  Datum/Tijd
  zaterdag 7 september 2019
  20:00 uur


  Met een flitsende lichtshow, videobeelden en vele bekende topsongs voert Absolutely Floyd je op zaterdagavond 7 september mee in de wereld van Pink Floyd. De tributeband brengt met de show Echoes of a Distant een ode aan de Engelse rockband. De show begint om 20.00 uur, kaarten zijn online verkrijgbaar op www.herbergdepol.nl.
  Je wordt verwend met knallers uit het oeuvre van Pink Floyd, van gevoelige liedjes als “Wish you where here” tot bekende meezingers als “Another brick in the wall”. Maar ook solonummers van David Gilmour en Roger Waters klinken deze avond in de zaal van Herberg de Pol. Het doel van de elfkoppige band: een tribute brengen door de songs zo goed mogelijk te laten lijken op het origineel. Kom het deze avond zelf ervaren! Zing en swing mee op de hits van toen.
  Het is het eerste item op het veelbelovende programma van theaterseizoen 2019-2020 van Herberg de Pol. Profiteer van de voorverkoop en bestel je kaartjes online voor € 20,-. Aan de kassa kosten ze € 22,50. Benieuwd naar wat het programma nog meer allemaal biedt? Kijk op herbergdepol.nl of diepenheim.nl en bestel alvast je kaartjes.