Theater Za 26/08

  122

  Datum/Tijd
  zaterdag 26 augustus 2017
  19:30 uur tot 22:30 uur


  Toonmomenten: ‘Onderwater Producties’ en André Manuel, Ernest Beuving en Thijs Kemperink

  Op zaterdag 26 augustus vinden er in Diepenheim twee toonmomenten plaats. Om 19.30 uur houdt Onderwater Producties een toonmoment met ‘Bon Voyage’ en vervolgens spelen André Manuel, Ernest Beuving en Thijs Kemperink om 20.30 uur ‘Goeie Tuckers zijn geen M*therfuckers’.

  Bon Voyage!

  Onderwater Producties heeft een aantal weken gerepeteerd in Werkplaats Diepenheim aan Bon Voyage! Bon Voyage! De ultieme Digital Detox. Waan je in het Frankrijk van de jaren ’60 tijdens Bon Voyage! Een multimediale voorstelling met theater, Franse chansons en film noir beelden. Word je soms ook knettergek van alle Whats-app berichten en wil je je laptop uit het raam flikkeren. De personages van Bon Voyage! wel. Ze hebben huis en haard achter zich gelaten, leven retro en zijn op weg naar Frankrijk. In de voorstelling wordt de bezoeker meegenomen in hun valse nostalgie, het Frankrijk vakantie gevoel en de schijnbare rust van hun digitale detox. Maar of je daar nou gelukkiger van wordt?

  Als het aan André Manuel, Ernest Beuving en Thijs Kemperink ligt, wordt nog dit jaar de Republiek Twente opgericht. Ze hebben de rest van Nederland nu lang genoeg op hun schouders genomen. Dat alles onder het motto: Wir sind wieder da…! Omdat absoluut niemand zat te wachten op Deel 2, besloot het illustere trio onmiddellijk door te stomen met Deel 3: Wir sind wieder da. Met dit opzienbarende programma zullen André, Ernest en Thijs alleen optreden aan de goede kant van de IJssel met een voorkeur voor hooibergen, gierkelders, schuilkelders, maïsvelden, leegstaande melkfabrieken, slachterijen, nudistenstranden, buurthuizen, bruine cafés, voetbalkantines, bordelen en vanzelfsprekend Concordia. Samengevat: een goede start voor de Twentse Republiek.

  ‘Bon Voyage’ speelt om 19.30 uur op de Bleek in Diepenheim. ‘Goeie Tukkers zijn geen M*therfuckers’ speelt om 20.30 uur in Herberg de Pol. Kaarten kosten € 7,50. Kaarten zijn te koop in Herberg de Pol te Diepenheim.
  Meer informatie leest u op www.herbergdepol.nl en / of www.deheerlijckheiddiepenheim.nl