Theater Sonnevanck en Nederlandse Reisopera spelen Orfeo (8+)

  21

  Datum/Tijd
  woensdag 14 november 2018
  17:00 uur


  Op woensdagmiddag 14 november wordt Orfeo, de oudste opera ter wereld door theater Sonnevanck en de Nederlandse Reisopera gespeeld in Herberg de Pol. Spannend, grappig, ontroerend muziektheater en een uitnodigende kennismaking met opera. Na afloop wordt er gezamenlijk gegeten. In het kader van de Week van de Smaak wordt de maaltijd voorafgaand aan de voorstelling bereid door kinderen vanaf 8 jaar onder begeleiding van een chef-kok.

  Iedereen houdt van hem: Orfeo! De fans staan voor hem in de rij. Als Orfeo zingt is het alsof de zon gaat schijnen en verdriet niet meer bestaat. Geen wonder dat hij zich onoverwinnelijk voelt. Geen wonder dat het mooiste meisje van de wereld, Eurydice, zijn vriendin is. Een stralend duo zijn ze. Het leven lacht hen toe, niets kan ze stoppen.
  Tot opeens Eurydice sterft, gebeten door een giftige slang. Orfeo weigert het te geloven. In zijn leven sterft er niemand! En zeker Eurydice niet. Tot aan de onderwereld reist hij om haar terug te vinden. Als het moet zal hij de Dood betoveren met zijn zang. Maar is dat genoeg om haar weer mee te nemen?

  In het kader van de Week van de Smaak wordt er na afloop gezellig samen gegeten in Herberg de Pol. Kinderen vanaf 8 jaar kunnen meehelpen met het bereiden van deze maaltijd! Onder leiding van een chef-kok kunnen maximaal 25 kinderen helpen koken. De kookles start om 16.00 uur. De deelname is gratis; aanmelden via info@diepenheim.nl is verplicht.

  Orfeo (8+) van Sonnevanck en Nationale Reisopera speelt op woensdag 14 november om 17.00 uur in Herberg de Pol. Kaarten kosten € 7,50 inclusief maaltijd en zijn te koop op diepenheim.nl of in Herberg de Pol. Wanneer je voor dinsdag 13 november reserveert ben je verzekerd van een maaltijd.