Team Mathijs te gast bij Vrouwen van Nu, afdeling Diepenheim

  59

  Datum/Tijd
  dinsdag 13 februari 2024
  21:00 uur


  Op de afdelingsavond  houdt Vrouwen van Nu voor de pauze haar jaarlijkse ledenvergadering. Na de pauze zal Team Mathijs een presentatie verzorgen. Team Mathijs bestaat uit zes Diepenheimers, Joke van Egteren, Loes van Hall, Jannie Sipma, Marc Dijkerman, Erik Groot Hulze en Arjan Meutstege, die in 2023  de Alpe d’Huez beklommen voor hun (veel te vroeg) overleden vriend Mathijs, onder het motto “Opgeven is geen optie”, voor de KWF Kankerbestrijding.

  Zij komen vertellen over de voorbereidingen voor hun reis naar Alpe d’Huez en de ervaringen van de dag zelf, waarop ze door de berg op te fietsen en te lopen, een enorm bedrag hebben opgehaald voor het goede doel: KWF Kankerbestrijding. Ze waren allemaal erg onder de indruk van de hoeveelheid geld die ze vooraf opgehaald hebben: ruim € 31.000! Daarbij zat ook een bijdrage van Vrouwen van Nu.

  Dit belooft dus een heel interessante avond te worden, ook voor anderen dan alleen Vrouwen van Nu. Daarom zijn ook niet-leden (en ook mannen) welkom op deze avond vanaf 21.00 uur. Gelijk een mooie manier om kennis te maken met Vrouwen van Nu!

  Praktische informatie:

  Dinsdag 13 februari 2024, Herberg de Pol

  Inloop voor niet-leden: vanaf 21.00 uur. Entree € 5,00, incl. 1 drankje (te betalen aan de zaal)