Studenten Muziektheater ArtEZ resideren en presenteren in Herberg de Pol

  46

  Datum/Tijd
  vrijdag 1 maart 2019
  00:00 uur


  Derdejaars studenten Muziektheater van ArtEZ verblijven van maandag 25 februari tot en met vrijdag 1 maart in Diepenheim om een voorstelling te maken. Wat er uiteindelijk op de planken staat, is voor iedereen nog onbekend. Op vrijdag 1 maart bent u van harte welkom om het resultaat van deze residentie gratis te komen aanschouwen.

  Elk jaar maken tweede- en derdejaars studenten van ArtEZ, de Hogeschool voor kunsten, een voorstelling, performance of installatie op locatie. Onder leiding van een regisseur/theatermaker werken de interdisciplinaire theatermakers in spe richting een uitvoering, waarbij het thema gerelateerd is aan de specifieke omgeving waar ze werken.

  Tijdens het verblijf in Diepenheim gaan de nieuwsgierige studenten Muziektheater aan de slag onder leiding van theatermaker Hanneke de Jong (o.a. bekend van haar eigen gezelschap dejong&dewitte) en regisseur Arlon Luijten (o.a. bekend van zijn eigen gezelschap Little Wotan). Aan het eind van de week laten ze zien en horen waartoe hun onderzoek in het kunst-, cultuur- en natuurrijke Diepenheim geleid heeft.

  De voorstelling vindt plaats op vrijdagmiddag 1 maart in Herberg de Pol, aan de Raadhuisstraat 8 te Diepenheim. Houd voor de aanvangstijd de website van Herberg de Pol in de gaten. De voorstelling is gratis te bezoeken, vrije gift nadien is mogelijk. Voor meer activiteiten en het volledige theaterprogramma kijk op www.herbergdepol.nl en volg Herberg de Pol op Facebook en Instagram.