Stratenvolleybaltoernooi 2019

  148

  Datum/Tijd
  maandag 7 januari 2019 tot zaterdag 12 januari 2019
  18:30 uur tot 23:59 uur


  Van 7 t/m 12 januari 2019 is het stratenvolleybaltoernooi van Diepenheim. Een mooi toernooi, dat door de Diepenheimers wordt omarmd! Dit zien we terug in de stijging van het aantal seniorenteams. Dit jaar hebben we in totaal 54 teams. Twee meer dan vorig jaar. Wel zien we een kleine daling in het aantal deelnemende jongeren, met name bij de teams onder de middelbare schooljeugd. Die competitie is kleiner dan voorgaande jaren. Toch zien we dat het toernooi steeds meer gaat leven in Diepenheim en daar zijn we blij mee! Dit heeft Diepenheim vorige jaar onder andere laten zien met de KWF-actie.
  Op de doordeweekse avonden wordt er om half 7 gestart met de poulewedstrijden. Op vrijdagavond en zaterdagochtend om half 10 zijn de kruisfinales. Voor zowel de jeugd als de ouderen zijn de finales op zaterdag, beginnend met de B- en C-finale om 12u. Aansluitend op deze finales zijn om 13u de jeugd-finales. Om 14u is de A-finale (de poule van de best presterende teams). De middag wordt afgesloten met een competitiewedstrijd van ons heren 1. Ze spelen die middag tegen Skopein Wivoc HS 1, een team dat gebrand is om degradatie te voorkomen.
  Onze grote dank gaat uit richting de vele vrijwilligers die het mogelijk maken om dit toernooi te organiseren. Zij zetten zich op tal van manieren in voor dit toernooi, bijvoorbeeld als scheidsrechter, barmedewerker of EHBO’er.
  Het stratenvolleybaltoernooi, een toernooi voor en door Diepenheim! Wij zien jullie allemaal graag terug in de zaal. Tot in januari!