LIVE: Spraakmakende Herman Brood Band in de Pol

  60

  Datum/Tijd
  zaterdag 26 februari 2022
  20:00 uur


  Een spraakmakende Herman Brood (tribune) show, een expositie in de foyer met schilderijen over Herman Brood en het voorprogramma van Treadle.

  Op zaterdag 26 februari zal bij Herberg de Pol Herman Brood centraal staan. In de foyer kan de bezoeker genieten van een expositie van kunstenares Veronica van Koningsbrugge die in teken staat van schilderijen over Herman Brood.

  In de feestzaal zal het voorprogramma worden ingevuld door de band Treadle uit Diepenheim. 
   
  Om 20.30 uur zal een spraakmakende “HERMAN BROOD” show worden opgevoerd door YADA YADA.

  Frontman ‘Stick’, die jarenlang met The (Wild) Romance getourd heeft,  (met oa, Lademacher , Engelbert en Hollestelle ) weet een ‘nieuwe’ ‘verse’ Brood neer te zetten.
  Buiten een strakke band,  wil het publiek toch ook een vleugje “Herman” zien en voelen. Met zijn “straight from the heart”  performance  weet Stick elke bezoeker het ware Brood gevoel te geven.
  YADA YADA inmiddels een begrip onder Herman Brood lovers, is kwaliteit, maar ook interessant voor zalen omdat de band voor een NORMALE PRIJS is te boeken! Dus géén ‘over de top’ vraagprijs omdat er toevallig een bekende naam in de band zit……Beide partijen moeten er goed uitkomen.

  YADA YADA is hot!
  YADA YADA is op dit moment DE HERMAN BROOD TRIBUTE BAND in Nederland. Met frontman Stick (ex Wild Romance) is er geen betere Tribute band die het origineel zo dicht benaderd. Een show waar we terug gaan naar de jaren ’70/‘80 waarin Herman Brood & His Wild Romance op zijn top was. Up tempo Rock ’n’ Roll met een setlist van ruim 40 Brood songs. Met zanger Stick, die een goede band had met Herman, waant het publiek zich weer in de top jaren van Herman Brood & His Wild Romance. Een avond vol herinneringen met een feest van herkenning.

  Kaartverkoop
  In de voorverkoop kosten entreetickets €12,50 en zijn verkrijgbaar via www.diepenheim.nl of aan de kassa bij Herberg de Pol.
  Entreetickets op de avond zelf/aan de deur kosten € 15,00.