Speciaalbierfestival met smaken uit de regio

  54

  Datum/Tijd
  zaterdag 16 november 2019
  20:00 uur


  Water, mout, hop en gist. Dat zijn de basis-ingrediënten voor een biertje, maar de hoeveelheden, bereiding en toevoegingen maken een groot verschil. Proef en ontdek de verschillen tussen diverse regionale speciaalbieren in de Week van de Smaak op zaterdagavond 16 november bij het Speciaalbierfestival in Herberg de Pol.
  Nederland kent honderden brouwerijen; het experimenteren met smaken kan met een kant-en-klare kit al thuis beginnen en deze hobby loopt niet zelden uit tot een ware brouwerij. Zo zijn er ook veel brouwers in de regio die een eigen biertje op de markt brachten. Enkelen van hen presenteren zich op het Speciaalbierfestival, geven uitleg en laten je kennismaken met verrassende smaken.
  De bieren die deze avond onder meer worden geschonken zijn Op’n Brink Bier uit Elsen/Markelo, Chamaven uit Zutphen, Brouwerij Eanske uit Enschede, Heeren van Borculo uit Borculo en Huttenkloas uit Albergen. DJ’s Tommas en Joost zorgen deze avond voor de muziek. Nodig je vrienden uit en kom samen naar de gezellige en smakelijke proeverij.
  Datum: zaterdag 16 november
  Tijd: vanaf 20.00 uur
  Waar: in Herberg de Pol.
  Kaarten à € 5,- via www.diepenheim.nl, in Herberg de Pol en aan de kassa.