Slotdebat lijsttrekkers politieke partijen bij HvT Politiek en nieuws

  77

  Datum/Tijd
  zaterdag 12 maart 2022
  13:00 uur tot 15:00 uur


  Op 16 maart mogen we naar de stembus om te stemmen op een van de zeven politieke partijen in Hof van Twente. In de laatste weken voor de verkiezingen zijn er meerdere politieke bijeenkomsten georganiseerd. Het radioprogramma HvT Politiek en Nieuws sluit de rijen met een slotdebat waarbij de lijsttrekkers in wisselende duo’s discussiëren over verschillende thema’s. Onderwerpen die zeker aan bod komen zijn: wonen, natuur en economie, cultuur, jeugdzorg en collegevorming. De radio-uitzending van HvT Politiek en nieuws is op zaterdag 12 maart van 13.00 uur tot 15.00 uur.

  De omroep heeft daarnaast in aanloop naar de verkiezingen de lijsttrekkers van de politieke partijen een pitch aangeboden in de vorm van een tv-opname in de studio van Hofstreek TV. Daar is door alle partijen gebruik van gemaakt. Deze filmpjes zijn te bekijken op de website van www.Hofstreek.nl en zijn roulerend te beluisteren bij de verschillende radioprogramma’s en op de kabelkrant.

  Wie nog niet helemaal zeker is over zijn of haar keuze of zijn/haar mening wil aanscherpen, luister dan op zaterdag 12 maart van 13.00 uur tot 15.00 uur naar het slotdebat bij Hofstreek FM in het programma HvT Politiek en nieuws.

  De herhaling van dit programma is op dinsdagavond 15 maart om 18.00 uur.
  Hofstreek FM is te ontvangen op 107.6 Mhz & 107.0 Mhz (Markelo) en op de kabel.
  Het programma is ook te beluisteren op internet via www.hofstreek.nl