Samen maken we Diepenheim een beetje mooier

  121

  Datum/Tijd
  woensdag 6 maart 2024
  20:00 uur


  Wat: Uitnodiging voor presentatie Heimland 2.0 met hapje, drankje, muziek en vermaak
  Wanneer: woensdag 6 Maart 20.00 uur
  Waar: Zalencentrum Beltman
  Voor wie: Alle Deepsen en import
  !

  Al geruime tijd werkt een club nieuwe mensen aan een geheel nieuw festival met een naam welke waarschijnlijk al bekend voor je is. Heimland komt terug, En hoe! Donderdag 20 t/m zondag 23 Juni 2024 zal Diepenheim een weekend lang veranderen in Heimland met 5 verschillende festivallocaties. Ik hoor je al denken. O dat is vast ‘veur die leu van de kunsten’. Zeker niet!

  Heimland 2.0 is er echt voor iedereen. Diepenheim verdient naar onze mening een festival zoals Heimland. Laat ons samen trots zijn op al het moois wat we hier hebben. Dit is waar Heimland over gaat. Laat Diepenheim geen slaapstadje worden, maar het mooie en unieke karakter blijven behouden. Hopelijk krijgen we zo allemaal jaarlijks ‘heimwee naar Heimland’.

  Zo zullen we dit jaar op een van deze locaties ver ingaan op de Twentse Cultuur. Roots hebben in Twente wat betekent dit? Met bekende en onbekende Tukkers zullen we dit onderwerp verder onderzoeken. Daarnaast is er op de andere locaties en over de Heimland route aandacht voor muziek, dans, theater, kunst en natuur. Er is ruimte voor interessante, diepgaande of spraakmakende onderwerpen. Voor de kinderen is er uiteraard ook een leuke programmering.

  Over de rest van het, naar onze mening, erg mooie en uiteenlopende programma vertellen we je heel graag meer. Vandaar dan ook deze uitnodiging. Op woensdag 6 maart zullen we presenteren wat Heimland is en zoeken we naar samenwerking en verbinding. Dit kan zijn van Schutterij tot het Simmetje. Wij zorgen voor een hapje en een eerste drankje en praten jullie ondertussen bij. Daarnaast zal Jos Zandvliet (fanfareleider van de vrolijkste en leukste fanfare van Nederland) tijdens deze samenkomst aanwezig zijn om de boel even flink op z’n kop te zetten om te zoeken naar unieke verbindingen in ons mooie Deep’n met hopelijk een vervolg op Heimland!

  Voor vragen en/of opmerkingen vooraf bel: 06-15271283