Rondleiding ZZP-ers bij HEBO

  38
  Nobert Kuipers van Hebo

  Datum/Tijd
  woensdag 23 november 2022
  16:00 uur tot 18:00 uur


  Rondleiding en ZZP-netwerkborrel bij HEBO in Hengevelde

  Op woensdag 23 november vanaf 16.00 uur zijn ZZP’ers van harte welkom in het nieuwe HEBO Kozijnen Belevingscentrum aan Het Assink 10 in Hengevelde. Directeur-eigenaar Norbert Kuipers ontvangt ons in zijn bedrijf en leidt ons persoonlijk rond via een brug en wegenstelsel bovenin de productiehal. “Op deze manier kan ik bezoekers op een goede en veilige manier laten zien hoe vakkundige medewerkers de kunststof kozijnen met aandacht en zorg maken. In onze nieuwe productiehal maken we kunststof kozijnen, terwijl we aan de Eeftinkstraat houten deuren en kozijnen maken in elke gewenste maat en uitvoering.” Inmiddels bestaat HEBO ruim 40 jaar.  Na de rondleiding volgt een netwerkborrel in de ontvangstruimte. Kuipers gaat graag in gesprek met de ZZP’ers uit Hof van Twente om te kijken waar mogelijke kansen liggen om elkaar te versterken. Daarbij wijst hij ook graag op vacaturepagina ‘Werken bij HEBO’. Ben je als ZZP’er gevestigd in de gemeente Hof van Twente, meld je dan aan voor deze interessante namiddag.

  Programma woensdag 23 november bij HEBO in Hengevelde

  16.00 uur            : ontvangst met koffie/thee

  Aansluitend        : rondleiding HEBO Kunststof Kozijnen
  aansluitend in gesprek met de ondernemer onder het genot van een drankje

  18.00 uur            : afsluiting

  Locatie                : Het Assink 10, Hengevelde. Zie ook https://www.hebo.nl/  

  Meld je aan
  Ben je als ZZP’er gevestigd in de gemeente Hof van Twente en benieuwd naar de bedrijvigheid bij HEBO Kozijnen in Hengevelde, meld je dan aan voor deze interessante netwerkbijeenkomst. Meer informatie over ZZP Hof van Twente vind je op www.zzphofvantwente.nl.

  Netwerkbijeenkomsten 2022 (alvast voor je agenda…)
  Het hele jaar door treffen we elkaar als ZZP’ers in de gemeente Hof van Twente. Eerstvolgende bijeenkomsten:
  15 november     19.30 uur                        HofConnect bij Spoolder in Bentelo

  8 december       15.00 – 17.00 uur            Open koffie (locatie volgt)

  Ondernemersbijeenkomst  ZZP Hof van Twente

  ZZP Hof van Twente organiseert bijeenkomst door en voor ZZP’ers die gevestigd zijn in de gemeente Hof van Twente. Als ZZP’er kom je in aanmerking voor gratis naamsvermelding op de website van ZZP Hof van Twente. Wil je lid worden dan betaal je slechts € 99 per jaar. Daarmee heb je toegang tot de thematische ondernemersbijeenkomsten (gemiddeld 4 per jaar) en krijg je extra ruimte op de website van ZZP Hof van Twente voor informatie (tekst en beeld) over jouw bedrijf. Uiteraard plaatsen we daarbij een link naar jouw eigen website. Het zorgt voor meer naamsbekendheid en je wordt beter gevonden door potentiële klanten. Dat is het resultaat van gezamenlijke investering in samenwerking, techniek en marketing.

  ZZP Hof van Twente
  De werkgroep ZZP Hof van Twente bestaat uit vijf ZZP’ers: Karen Emma Bunte van Ermena Support (Bentelo), Tim Gerritsjans van Emcuview Solutions (Delden), Daniëlle Bruseker van Puur StruQtuur (Goor), Anneke Nijkamp van BlinkUp (Markelo) en voorzitter Ellen te Riele van Mail-me-nu.nl (Hengevelde). Namens Ondernemersloket Hof van Twente is Berryl Michel actief in de werkgroep. Houd ook de agenda in de gaten op www.zzphofvantwente.nl.