Rocketman, Elton John

  10

  Datum/Tijd
  woensdag 20 november 2019
  20:00 uur


  De film Rocketman vertelt het waargebeurde verhaal van de legendarische artiest Elton John in het begin van zijn muziekcarrière. Reginald Dwight is een talentvolle zanger en pianist, onder de artiestennaam Elton John groeit hij uit tot een flamboyante wereldster. De biografische muziekfilm kwam in mei van dit jaar uit en is op woensdagavond 20 november te zien in Herberg de Pol.
  Acteur Taron Egerton vertolkt op grandioze wijze de Britse muzieklegende Elton John, de man die op jonge leeftijd zijn talent ontdekt; hij speelt piano, schrijft en zingt zijn eigen liedjes. Beginnend in cafés in de buurt, volgt een samenwerking met Bernie Taupin en dan groeit hij uit tot een wereldster. Hij presenteert zichzelf in extravagante outfits en met een enorme kekke brillencollectie. Zo groeit hij uit tot één van de meest iconische artiesten uit de popcultuur. Ondanks zijn succes worstelt hij ook met depressies, druggebruik en het aanvaarden van zijn seksuele geaardheid.
  Zowel de grootse, swingende concerten als de schrijnende dieptepunten uit zijn carrière komen voorbij. Kom genieten van een heerlijke filmavond.
  Datum: woensdag 20 november
  Tijd: 20.00 uur
  Waar: Herberg de Pol
  Kaarten à € 7,50 via herbergdepol.nl of aan de kassa