‘Ria van de Action’ bij Herberg De Pol donderdag 3 september

  114
  Foto: Anton Dommerholt

  Datum/Tijd
  donderdag 3 september 2020
  16:00 uur tot 18:00 uur


  Social media zakelijk inzetten is leuk en effectief!
  Dat bewijst ‘Ria van de Action’ bij Herberg De Pol in Diepenheim.

  Wat in 2007 begon als een geintje op Hyves, en later op Facebook, werd voor Ria Struijk uit Rijssen een onverwacht groot succes. Maar liefst 375.000 mensen volgen haar Action-fan-pagina waarop ze knutsel-ideeën deelt en tips geeft over spullen die te koop zijn bij deze bekende winkelketen. Haar baan in de zorg gaf ze op om dagelijks alle vragen te beantwoorden die ze krijgt van Action-fans. Ze geeft gastcolleges in het beroepsonderwijs en lezingen bij ondernemers. Uitgenodigd door ZZP Hof van Twente komt Ria op 3 september naar De Pol in Diepenheim. Misschien heb je vragen aan haar, die je als ondernemer kunt vertalen naar jouw eigen situatie. Meld je aan via info@zzphofvantwente.nl. Ben je nog geen lid van ZZP Hof van Twente dan zijn de kosten voor deelname € 25, inclusief lezing en netwerkborrel. Voor leden van het netwerk is deelname aan de bijeenkomst gratis.

  Inspirerende lezing
  Iedereen heeft wel een mening over de Action met vooral goedkope spullen. Van kinderspeelgoed en keukengerei tot tuingereedschap en lingerie. Van alles is er te koop, en dat voor weinig. “Het gaat ons niet om de winkel, maar om dat wat Ria Struijk bereikt heeft en doet met haar fan-pagina”, benadrukt Ellen te Riele namens ZZP Hof van Twente. Natuurlijk wordt de inzet en populariteit van Ria gewaardeerd door de Action. “Ze zijn heel blij met me en ze sponseren me goed zodat ik dit kan blijven doen. Ik ben geen commercieel type en ga echt geen spullen aanprijzen op mijn pagina. Ik wil mijn volgers vooral inspireren door creatief bezig te zijn met Actionspullen. En dat wordt gewaardeerd. Dat zie je wel aan het aantal keren dat mijn berichten gedeeld worden. Het aantal volgers groeit nog steeds.”

  Ondernemersbijeenkomst ZZP Hof van Twente
  Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door en voor ZZP’ers die gevestigd zijn in de gemeente Hof van Twente. Als ZZP’er kom je in aanmerking voor gratis naamsvermelding op de website van ZZP Hof van Twente. Wil je lid worden dan betaal je slechts € 99 per jaar. Daarmee heb je toegang tot de thematische ondernemersbijeenkomsten. Daarnaast krijg je als lid extra ruimte op de website www.zzphofvantwente.nl.