“Reuring” voor ondernemers, werknemers en vrijwilligers

  39

  Datum/Tijd
  dinsdag 2 november 2021
  20:00 uur tot 22:15 uur


  Niet alleen ondernemers zijn uitgenodigd voor dit Ondernemerscafé Reuring, ook werknemers en vrijwilligers die te maken hebben met gasten of klanten zijn van harte welkom. Naast een sprankelende aftrap over gastvrijheid ongeacht je werkveld en een bijzondere afsluiting, gaat de zaal in gesprek met elkaar en het panel wat bestaat uit diverse lokale ondernemers.

  Dit Ondernemerscafé Reuring van HofMarketing heeft het thema Laat je verrassen! en dat is precies de bedoeling. Als ondernemer wil je je klant verrassen met net dat beetje extra. Hoe dat voelt geeft HofMarketing dinsdag 2 november graag mee vanuit Dieka van de Kruusweg in Markelo. Ben je ondernemer in Hof van Twente? Ben je werknemer/vrijwilliger in de Hof en heb je te maken met gasten/klantencontact? Dan is deze uitnodiging voor jou! Hofse ondernemers in de vrijetijdssector zijn ook van harte uitgenodigd om hun werknemers mee te nemen.

  Het panel
  Om vanuit verschillende invalshoeken met elkaar in gesprek te gaan, bestaat het panel uit een aantal lokale gezichten: Patricia Veldhuis (Jumbo Leussink), Arthur Smit (Fysiotherapie Smit), Egbert Jaap Mooiweer (Landgoed Twickel). De aanmeldingen tot nu toe laten een mooie mix van deelnemers zien met allerlei achtergronden. Renée Kleywegt van HofMarketing is er blij mee: “Bij gastvrijheid denken mensen vaak aan een restaurant of hotel, maar in elke branche kun je zoveel meer betekenen als je je bewust bent van wie je klanten, gasten of bezoekers zijn. Met deze panelleden en deelnemers in de zaal belooft het een levendig gesprek te worden. Ook de afsluiting wordt erg bijzonder. Daar kan ik nog niets over zeggen, want wij willen de deelnemers die avond graag verrassen…”

  Wanneer: dinsdag 2 november, programma: 20.00 – 22.15 uur
  Waar: Dieka van de Kruusweg, Markelo
  Aanmelden: www.hofmarketing.nl/nieuws1

  Kosten
  Voor partners van HofMarketing, leden van één van de zes ondernemersverenigingen en leden van ZZP Hof van Twente is dit ondernemerscafé kosteloos. Dat geldt ook voor de werknemers over vrijwilligers van deze bedrijven. Val je niet in één van die groepen en wil je er wel graag bij zijn? Dan ben je ook van harte welkom. Geef bij je aanmelding aan waar we de factuur voor de onkosten (á € 25 euro per persoon) naar toe mogen sturen. Partner worden kan natuurlijk ook, neem voor meer informatie contact op met HofMarketing of kijk op www.hofmarketing.nl/partner-worden.