Repair Cafe in Goor en Delden

  60

  Datum/Tijd
  zaterdag 11 november 2023
  10:00 uur tot 13:00 uur


  Sporthal De Mossendam in Goor en het Parochiehuis in Delden  organiseren iedere tweede zaterdag van de maand een Repair Café.

  Zaterdag 11 november 2023  tussen 10:00 en 13:00 uur staan diverse vrijwillige reparateurs klaar om gratis te helpen bij alle mogelijke reparaties. Ook gereedschap en materialen zijn aanwezig. Mensen die het Repair Café bezoeken, nemen van thuis kapotte spullen mee. Broodroosters, lampjes, föhns, kleding, fietsen, speelgoed, servies… alles wat het niet meer doet, is welkom. En maakt kans op een geslaagde reparatie. De reparateurs in het Repair Café weten bijna altijd raad.

  Door repareren te promoten, willen Delden en Goor bijdragen aan het verkleinen van de afvalberg. Dat is hard nodig vinden de organisatoren. “In Nederland  gooien we ontzettend veel weg. Ook dingen waar bijna niets mis mee is, en die na een eenvoudige reparatie weer prima bruikbaar zouden zijn. Helaas zit repareren bij veel mensen niet meer in het systeem. Met het Repair Café willen we daar verandering in brengen.”

  Iedere tweede zaterdag van de maand is er een Repair Café in Delden en Goor.

  De daaropvolgende is  op 9  december.