Reggefolk Festival

  67

  Datum/Tijd
  vrijdag 17 maart 2023
  16:00 uur


  Op vrijdag 17 maart 2023 is er in de Hof van Twente een gratis indoor festival met een afsluitend concert van bekende folkbands Pyrolysis en SeeD Pagan Folk. Een festival vol muziek, dans, gezelligheid en een hapje en drankje. Voor alle leeftijden zijn er gratis workshops, optredens en lezingen gepland.

   Saint Patricks Day: wie heeft er niet van gehoord? Dit feest wordt in de wereld groots gevierd. Wereldwijd zijn er vele volksfeesten waar het samenkomen en het vieren van tradities en de cultuur centraal staat. Het Reggefolk Festival wil deze vorm van samenkomen en het zichtbaar maken van tradities, cultuur en erfgoed een podium geven. Niet alleen als supergaaf volksfestival met publiek, maar gekoppeld aan een educatief aspect op scholen en interactieve deelname van het publiek op de dag zelf.

  Een festival waarbij jong en oud actief betrokken worden bij optredens en verschillende gratis workshops. Enkele workshops waaraan je deze dag gratis kan deelnemen: Fiddlers & Whistlers, De Hofschminkers, Jamsessies, Open Podium, Riverdance, Square Dance en verschillende muziekworkshops.

  Dit alles wordt afgesloten met een prachtig concert van maar liefst twee bekende folkbands: Pyrolysis en SeeD. Tickets voor dit concert zijn te bestellen via de website van de Reggehof. Tot 18 jaar is de entree voor het concert gratis!

  Informatie

  Reggefolk Festival, vrijdag 17 maart 2023, Reggehof Goor.

  Workshops en optredens, aanvang 16:00, gratis en voor alle leeftijden.

  Concert Pyrolysis en SeeD, aanvang 19:30, entree €6,50 (tot 18 jaar gratis).

  Het Reggefolk festival wordt mede mogelijk gemaakt door: VSB Fonds en Prins Bernhard Cultuurfonds

   Voor meer informatie: www.homeoftalents.nl/nieuws/reggefolk

  Om tickets voor het concert te bestellen: www.reggehof.nl/theater/reggefolk-pysolysis-seed