PvdA-leider Lilianne Ploumen bij Politiek in de Pol

  27

  Datum/Tijd
  zondag 7 november 2021
  16:30 uur tot 18:30 uur


  PvdA-leider Lilianne Ploumen is te gast in de volgende aflevering van Politiek in de Pol op zondag 7 november in Diepenheim. Ploumen is sinds begin dit jaar fractievoorzitter in de Tweede Kamer voor de PvdA, als opvolger van Lodewijk Asscher. Eerder was zij partijvoorzitter en minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingsamenwerking.

  Tijdens de formatiebesprekingen dit jaar trok zij gezamenlijk op met Jesse Klaver van Groen Links. Beiden staan nu echter buitenspel. Welke rol gaat de PvdA nu spelen ten opzichte van het nieuwe kabinet? En hoe ziet Ploumen de toekomst van de samenwerking van de PvdA met Groen Links?

  De 32e aflevering van Politiek in de Pol is op zondag 7 november 2021 vanaf 17.00 uur in Herberg de Pol aan de Raadhuisstraat 8 in Diepenheim. Vanaf 16.30 uur is er livemuziek van het duo Hellen & Frank. De column is van Paul Abels.

  Het vijfde seizoen van Politiek in de Pol staat in het teken van de gemeenteraadsverkiezingen in maart volgend jaar. De komende maanden komen ook de (beoogd) lijsttrekkers van de politieke partijen uit Hof van Twente langs bij Politiek in de Pol. In de aflevering van 7 november is dat Herman Kalter van de SP.

  Politiek in de Pol is de maandelijkse populaire politieke talkshow in Diepenheim, die gepresenteerd wordt door Hans Verbeek. In de afgelopen seizoenen waren onder anderen te gast: Pieter Omtzigt, Caroline van der Plas, Henk Kamp, Ellen Nauta, Ank Bijleveld, Han ten Broeke, Rob Jetten, Tjeerd de Groot, Pieter Heerma, Sybrand Buma, Alexander Pechtold, Lodewijk Asscher, Diederik Samsom, Sharon Dijksma, Arie Slob, Ankie Broekers-Knol, Agnes Jongerius, Hans Wiegel, Malik Azmani en Annie Schreijer-Pierik, alsmede een groot aantal provinciale en lokale politici.

  In het programma, dat ruim een uur duurt, zijn telkens landelijke, regionale en lokale politici te gast en is er ook voor het publiek gelegenheid vragen te stellen.

  Let op! Toegang allen met een geldige CR-code. Kaarten via: www.diepenheim.nl