Proef de Moestuin! bij Het Nijenhuis zondag 9 juli

  110

  Datum/Tijd
  zondag 9 juli 2023
  11:00 uur tot 15:00 uur


  De moestuin bij kasteel Het Nijenhuis in Diepenheim is prachtig. Daarom organiseert de Tafel van Twente op die unieke plek, tussen de groente en het fruit, een bijzonder evenement voor een goed doel. Bij Proef de Moestuin! kun je op zondag 9 juli genieten van een lunch met verse producten uit de moestuin. Je kunt voor een zacht prijsje kook- en tuinboeken kopen, er is een speurtocht voor kinderen en een imker legt uit hoe bijen leven. Ook worden rondleidingen gegeven.

  Op deze manier draag je bij aan een goed doel: de Tafel van Twente biedt met de opbrengst van deze dag kinderen in onze regio (en hun ouders) een sportieve zomer. Via de Voedselbank geven we hen gratis zwembadabonnementen voor zwembad De Mors te Delden. Zo hebben zij een mooie kans om te zwemmen met vriendjes en vriendinnetjes. De Tafel van Twente is een club van vrouwen die goede doelen ondersteunt. Alle opbrengsten van dit evenement gaan naar dit doel. 

  Er zijn slechts honderd tickets beschikbaar die alleen vooraf en online te koop zijn. Kijk voor alle info op https://www.tafelvantwente.nl/proef-de-moestuin

  Wacht niet te lang met aanmelden voor deze bijzondere belevenis op zondag 9 juli van 11 tot 15 uur. Volwassenen 25 euro, kinderen in de basisschoolleeftijd 7,50 euro. Dit is inclusief lunch en welkomstdrankje. Tot ziens bij Proef de Moestuin!