Presentatie straattheatervoorstelling ‘Broos’ in Werkplaats Diepenheim

  49

  Datum/Tijd
  zondag 25 november 2018
  20:00 uur


  Danny Molenaar en Jaap Slagman maken in Werkplaats Diepenheim de outdoor/straattheater voorstelling BROOS. Op zaterdagavond 25 november nemen de mannen tijdens een levendige geïmproviseerde presentatie van ‘Broos’ een moment om hun werkwijze en het tot nu toe ontstane materiaal te delen met geïnteresseerden. In het breekbare proces zijn Danny Molenaar en Jaap Slagman tot nu met zijn tweeën aan het werk geweest. Ze willen nu een moment nemen om hun werkwijze en het tot nu toe ontstane materiaal te delen met geïnteresseerden tijdens een levendige geïmproviseerde presentatie van ‘Broos’. De makers zijn nieuwsgierig naar de verhalen, belevenissen en ervaringen en de vragen van het publiek naar aanleiding van het getoonde.
  De presentatie vindt plaats aan het einde van de derde residentie van ieder een week in Werkplaats Diepenheim. Het idee voor de voorstelling ‘Broos’ stond al: twee vrienden die de afspraak hebben elkaar één keer per jaar te zien. De vraag ‘Hoe gaat het’ wordt beantwoord tijdens deze samenkomst; maar dan écht! Een terugblik op de hoogte- en dieptepunten van afgelopen jaar.
  In de eerste residentie van vijf dagen zijn de twee mannen begonnen met een onderzoek naar zichzelf. (Hoe) stel ik mij kwetsbaar op? Wat is kwetsbaar dan? De eerste fase in het proces is eerst leren over jezelf en elkaar…Tijdens de tweede residentie werden alle gedachten en conclusies omgezet naar beweging. De voorstelling neemt voorzichtige eerste fysieke vormen aan… Wat er tijdens de derde residentie gebeurde blijft een verassing tot aan de presentatie.
  Wees welkom als goede vrienden en spring samen met deze spelers in het diepe. De mannen hopen op een feestje. Danny en Jaap zorgen voor biertjes, wijn en versnaperingen. Je mag natuurlijk altijd je eigen merk meenemen…
  De presentatie van ‘Broos’ vindt plaats op zaterdag 25 november om 20.00 uur in Werkplaats Diepenheim, hagen 2 te Diepenheim. De entree is gratis, er is mogelijkheid tot een vrije gift aan Werkplaats Diepenheim.